Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Απραξίες


Φτηνές δικαιολογίες της στιγμής. Σχεδόν ολόκληρη η ζωή μας.Ψάχνουμε συνεχώς για λέξεις, που να καλύπτουν τις απραξίες μας.Λες και μας απειλούν με θάνατο, αν δεν βρούμε τις λέξεις που καλύπτουν τα κενά της ζωής μας. Όχι τραβήξτε την σκανδάλη, αν τολμάτε.Κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου,σας επιτρέπω να με σκοτώνετε. Όχι τίποτε άλλο,αλλά μπορεί και να γλιτώσω και πολλά μελλοντικά κλάματα και καταθλίψεις.

Οι υποσχέσεις είναι για τους αδύναμους, γι'αυτούς που δεν τολμούν να δουν τον κόσμο κατάματα,γιατί φοβούνται την αλήθειά του και την αυθάδεια του.  Τα λόγια φτιάχτηκαν για να τα παίρνει ο άνεμος και οι λέξεις για να γεμίζουν τις απραξίες της μίζερης ζωής μας.

Και αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, υπέμενε την μιζέρια σου,δικαιολόγησε τον εαυτό σου με λέξεις, κρύψου πίσω απ'το δάχτυλο σου, παραιτήσου απ'όλα και ζήσε για πάντα στο σκοτάδι της φτηνής και αξιολύπητης ζωής σου,που μόνος σου διάλεξες. Αλλά ποτέ μην κατηγορήσεις τους άλλους.Ήταν, νομίζω, όλα δική σου επιλογή.Και διάλεξες να ζεις με αυτήν. Καλά να πάθεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου