Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εγώ

Όχι δεν πολεμάω. Ποτέ μου δεν πολέμησα. Το αντίθετο μάλιστα. Εγκαταλείπω. Χάνω.Συμβιβάζομαι. Δεν διεκδικώ. Δεν απαιτώ. Δεν τολμάω. Προσαρμόζομαι. Ντρέπομαι.Φοβάμαι. Κλαίω.Κλείνομαι στον εαυτό μου. Δεν προσπαθώ να ξεφύγω. Λυπάμαι για μένα.Αναζητώ εσένα.Λέω ψέμματα.Λέω πως δεν ξέρω. Κάνω πως δεν άκουσα.Κλείνω τα μάτια.Γυρίζω αλλού το βλέμμα.Κρύβομαι.Προσποιούμαι.Πονάω.Δεν αντέχω.
Αποφασίζω να αλλάξω.Τότε είναι που σου μοιάζω.Σε μισώ γι'αυτό.Με μισώ πιο πολύ.Πληγώνομαι και έπειτα πληγώνω.Δεν προχωρώ.Κολλάω στο παρελθόν.Ματώνω.Κοιμάμαι.Σιχαίνομαι το φως.Βλέπω εφιάλτες.Είσαι και εσύ εκεί.Πίνω για να ξεχάσω. Σε αναζητώ. Μου λείπεις. Σ' αγαπώ.Δεν σου το λέω.Δεν σου το δείχνω.Καίγομαι.Δεν πρέπει να ξέρεις.Σε διαγράφω.Φεύγω.Δεν σου λέω αντίο.Και αρχίζω πάλι απ'την αρχή.



©Οποιαδήποτε αναπαραγωγή,τροποποίηση,δημοσίευση κειμένων ή  εικόνων αυτού του ιστότοπου,χωρίς την άδεια του δημιουργού,θα θεωρείται κλεψίτυπο και θα διώκεται ποινικά για παραβίαση και εκμετάλλευση προσωπικών και πνευματικών δικαιωμάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου